Portofonie en mobilofonie

Uitgelichte producten

Een kwestie van goed communiceren

Altijd, overal en direct met elkaar communiceren. Optimale bereikbaarheid door wettelijk, via vergunningen, toegekende frequentie. Daar waar mobiele telefonie het af laat weten, bijvoorbeeld bij calamiteiten of grootschalige evenementen of gebeurtenissen, bieden portofonie en mobilofonie u bedrijfszekere communicatieoplossingen. Portfolio compleet afgestemd op de specifieke wensen van de gebruiker. Dat garandeert u zekerheid waar het gaat om uw mobiele communicatie binnen uw bedrijf.

Frequentie-aanvraag

Om te kunnen communiceren met portofoons en mobilofoons is een frequentie-aanvraag en toekenning van de gevraagde frequentie een vereiste. Het agentschap Telecom geeft deze vergunning uit en zorgt ervoor dat er storingsvrij gewerkt kan worden en dat de frequenties van bijvoorbeeld het communicatiesysteem C2000 van hulp diensten, maar ook het luchtverkeer niet verstoord worden.

Onderhouds- en Storingsdienst

APS Mobiele Communicatie is een partner met een brede expertise op het gebied van portofoons en mobilofoons en accessoires. Voor permanente oplossingen (verkoop) of tijdelijke capaciteit (verhuur), variërend van losse portofoons en mobilofoons als complete communicatie systemen, kunt u bij APS terecht. APS Mobiele Communicatie beschikt ook over een eigen onderhouds- en storingsdienst.

WIJ GEVEN U GRAAG PERSOONLIJK ADVIES