RITREGISTRATIE APS Connect

Gegarandeerd efficiënt wagenparkbeheer

Wilt u inzicht in het gebruik van uw wagenpark? De belastingdienst een fiscaal verantwoorde kilometeradministratie kunnen voorleggen? Elk moment inzicht hebben in waar mensen en/of materiaal zich bevinden? Uw wagenpark en medewerkers beveiligen? Een professioneel (webbased) volgsysteem ondersteund bij een efficiënte en veilige inzet van mensen en middelen en neemt gegarandeerd een hoop papier uit handen.

Real-time de positie van
uw voertuigen of medewerkers

In een oogopslag heeft u real-time de actuele positie van uw voertuigen, medewerkers en materieel in kaart. De kilometers worden automatisch bijgehouden. Het rijgedrag van uw medewerkers inzichtelijk gemaakt. Bij diefstal stelt het systeem de politie in staat, binnen enkele minuten na de melding, uw bezittingen en/of mensen te traceren.

Fiscaal sluitende automatische kilometerregistratie

Kilometerregistratie wordt dankzij APS een eenvoudig klusje. Vanaf nu kunt u eenvoudig beschikken over een fiscaal sluitende rittenadministratie. Het ritregistratiesysteem APS Connect is namelijk voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS) en voldoet daarmee aan alle eisen zoals gesteld door de Belastingdienst. Zowel de zakelijk als privé gereden kilometers van uw bedrijfswagen(s) worden nauwkeurig en inzichtelijk automatisch geregistreerd.

WIJ GEVEN U GRAAG PERSOONLIJK ADVIES