OVER ONS

OVER APS MOBIELE COMMUNICATIE

APS Mobiele Communicatie is dé totaalleverancier op het gebied van mobiele communicatieoplossingen. Naast de opbouw, uitrusting en onderhoud van brandweer- en politievoertuigen, verzorgen wij ook de inbouw van kilometerregistratie- en voertuigvolgsystemen, verkoop en verhuur van portofoons en mobilofoons, bedrijfswageninrichting en de montage van akoestische en optische signalering. Of u nu beschikt over één (bedrijfs)voertuig of een grotere vloot; APS Mobiele Communicatie heeft zowel de kennis als de middelen in huis om u snel en professioneel van dienst te zijn.

01.

Goede contacten en de juiste kennis

APS kan rekenen op een uitgebreid netwerk van leveranciers van gerenommeerde A-merken. Dit maakt het mogelijk om de beste producten tegen aantrekkelijke prijzen te leveren. U kunt zich bovendien persoonlijk laten adviseren door de specialisten van APS. Zo heeft u altijd een optimaal antwoord op de meest specifieke communicatievragen.

02.

Alles in eigen huis

Ook periodiek onderhoud is bij APS in goede handen: inbouw, service, onderhoud en ontwikkeling van nieuwe producten worden namelijk in eigen huis door de professionals van APS Mobiele Communicatie uitgevoerd. U bent daarom verzekerd van een snelle oplossing voor problemen en een vakkundige implementatie van verzoeken of suggesties.

03.

De beste dienstverlening

APS biedt kwalitatief goede producten tegen marktconforme prijzen, maar APS Mobiele Communicatie wil zich vooral onderscheiden met professioneel advies en een zeer hoge standaard op het gebied van dienstverlening. Als u bij APS Mobiele Communicatie een dienst of een product afneemt, is dat niet het einde van een transactie, maar het begin van een duurzame samenwerking.